Red jezelf
Red je kind
Red je relatie...enz. met het 
R.B.C. protocol Decoder Game

Neem het stuur van jouw leven

voor 100% in eigen handen

We beschikken over een bewustzijn en een onderbewustzijn/jouw superkracht.
Je kunt je denkwereld als het ware voorstellen als een ijsberg.

Het topje van de ijsberg, welke zichtbaar is boven de waterspiegel, is ons bewustzijn en komt overeen met 5 % van onze denkwereld. De overige 95 % is ons onderbewustzijn en zit onder de waterspiegel. Ons bewustzijn is ons denken, onze logica en wilskracht. Maar ook ons negatief stemmetje.

In ons onderbewust zijn liggen onze emoties en beelden opgeslagen. Ons onderbewustzijn is dus een veel groter deel van van ons. Terwijl ons bewustzijn veel beter zichtbaar aanwezig is.

Tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn zit het wateroppervlakte wat de ijsberg in twee ongelijke delen verdeeld. Dit is je kritische factor die je verhindert om 'onder water' in het onderbewustzijn te kijken. Ons denken zit dus in het bewustzijn en ons voelen zit in ons onderbewustzijn. Heel herkenbaar is, voor veel mensen, dat ze bijvoorbeeld heel precies weten hoe ze een probleem hebben, maar ze zijn niet in staat iets aan het gevoel te veranderen, waardoor het probleem blijft bestaan.

 

 

hypnose

Ons brein kun je vergelijken met de harde schijf van je pc, het voert ook alleen maar opdrachten uit die opgeslagen zijn op de harde schijf,
jouw onderbewustzijn denkt niet, voelt niet, maakt geen fouten,
​jouw onderbewustzijn voert ‘slechts’ de codes uit die zijn opgeslagen.

Bedenk dat in het onderbewustzijn ons hele verleden is opgeslagen,
in de vorm van 'codes'.
In het onderbewustzijn zitten al onze programma’s, onze automatismen, alles wat we hebben geleerd, al onze herinneringen, emoties en ervaringen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad is opgeslagen in je onderbewustzijn.
Ook de ervaringen waar je op het moment dat het gebeurde niet van bewust was, zijn in je onderbewustzijn opgeslagen. Het onderbewustzijn registreert alles, goed en slecht. Jouw onderbewustzijn kent er geen verschil in. Daarom is het nodig dat jij jouw onderbewustzijn zelf stuurt,
​dat jij  jouw leven voor 100% in eigen handen neemt.
Zelf 100% de controle hebben over jouw superkracht, de foute codes resetten elk moment van de dag, dat stuurt je leven positief in alle aspecten van je leven.

Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen gebruikmakend van de allerbeste service van de voor handen zijnde informatie en de meeste geschikte techieken voor jouw situatie. De Master Coaches - Hypnotherapeuten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen maar wel om te informeren, educeren en motiveren. Deze zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en zullen je begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

Trill's

Hoofdzetel/praktijk
Sijslostraat 157

8020 Waardamme

0474/ 71 43 88

* praktijk Mol

* praktijk Stekene

© Copyrights by Team Trill's 2020 - algemene voorwaarden